سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شیعه شدن یک مسیحی آمریکایی در مالزی

شیعه شدن یک مسیحی آمریکایی در مالزی

با وجود ایجاد موج جدید اسلام هراسی در جهان، گرایش مسلمانان به این دین روز بروز بیشتر می شود؛آقای «دکتر مایکل»، مسیحی آمریکایی مقیم استرالیا، در حضور وکیل مراجع عظام در «مالزی» به دین مبین اسلام مشرف شد.

به گزارش خبرگزاری لبیک به نقل از ابنا: این دانشمند آمریکایی، پس از آشنایی و گفتگو با یکی از دانشجویلن ایرانی که مقیم مالزی می باشد با رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی تماس گرفت و راهنمایی و توجیه لازم صورت گرفت. سپس با سفر به مالزی در تاریخ 22/12/86 در سفارت جمهوری اسلامی حاضر شده و طی جلسه ای با حضور بعض اعضا سفارت و پس از بیانات و توجیهات «حجت الاسلام والمسلمین واحدی»، وکیل مراجع عظام و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی، با ادای شهادتین به جمع امت اسلام پیوست.

در این جلسه نورانی و شاد وکیل مراجع عظام در توجیه آقای مایکل گفت : "هدف پیامبران الهی مشترک بوده و همه دعوت به توحید و معاد می کردند."

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی با بیان روند تکاملی ادیان الهی اضافه کرد : به مقیاس رشد یافتگی پیروان ادیان توحیدی، خداوند آیین جدید و کامل تری برایشان نازل می کرد و این روند از امت ابراهیم تا امت موسی و از آن تا پیروان عیسی مسیح (ع) و از دین آن حضرت تا آیین حضرت محمد (ص) که آخرین نسخه توحیدی برای سعادت بشر می باشد ادامه داشته و پیامبر اسلام (ص) خاتم النبیین است یعنی آخرین فرستاده خداوند برای هدایت بشر می باشد و اسلام شکل تکامل یافته ادیان الهی است."

حجت الاسلام واحدی اسلام را آیین عشق و مجبت توصیف کرد و گفت : اسلام دین زیبا، قشنگ و بسیار دوست داشتنی و سرتا پا عشق است، همه پیروان و یاران حضرت محمد (ص) عاشق او بودند، همه یاران امام حسین عاشق او بودند و همه یاران امام زمان (عج) نیز عاشق او هستند.

وی با تشبیه اسلام عزیز به یک شاخه گل رز گفت : اسلام مثل یک شاخه گل رز می ماند که هم خودش زیباست و هم کسی که آن را در دست بگیرد کسب زیبایی می کند و کسی هم که به اسلام بپیوندد روح و روان متفاوت و زیبایی پیدا می کند.

وکیل مراجع عظام در ادامه دین اسلام را به سه قسمت اصول اعتقادی، احکام تکلیفی و عبادی و اصول اخلاقی تقسیم کرد و پیرامون هر یک به اختصار ، توضیحاتی را بیان نمود.

در اینجا آقای دکتر مایکل گفت : من همه این ها را قبول دارم.

متعاقبا آیین ادا شهادتین صورت گرفت و با تکرار شهادتین وی رسما از مسیحیت به آیین اسلام تغییر مذهب داد.

در اینجا رایزن فرهنگی ایران ضمن تبریک به آقای مایکل یک جلد قرآن کریم با ترجمه انگلیسی و هدایای ایرانی به وی تقدیم کرد.

 

منبع خبر: امور حج و زیارت صدا و سیما) شنبه 31 فروردین 1387 (

 


شیعه شدگان (ابراهیم زنکو)

به نام خدا
آقای ابراهیم زنکو در سال 1969میلادی در شهر کین شازا در کونگو به دنیا آمد. ابراهیم در آغوش خانواده ای مسیحی با مذهب پروتستان و متعصب رشد کرد. کسانی که کتاب مقدس-تورات وانجیل- را خوانده اند و در عبارات آن تأمّل نموده اند، با اطمینان می دانند که در این کتاب سخنانی است که نسبت دادن آن به خدا  ناممکن است. و تعبیر مقدس برای آن سزاوار نیست. به خاطر داستانهای سست و بی پایه ای  که در آن وجود دارد. مسیحیان با وجود ادّعای روحانیت و زهد و ترک دنیا، می گویند نباید در کتاب مقدس هیچ گونه مناقشه ای رواداشت، بلکه باید بدان ایمان داشت. و بدون خوض در محتوای آن به تقدیسش پرداخت.
ابراهیم از کودکی با  این تعلیمات و امثال آن در باره ی انجیل، مأنوس بود و پدر و مادرش به او گفته بودند که اگر به کتاب مقدس بی احترامی کند و اوراق آن را پاره نماید، دچار جنّ زدگی و جنون می شود.این تعلیمات به ذهن او آویخته بود. ولی از آنجا که انسان به خاطر کنجکاوی فطری  بر آن چه منع شود حریص می گردد.. او یک روز در خلوت کتاب مقدس را برداشت و چند ورق آن را پاره و مچاله کرد تا صحّت ادّعای پدر و مادر خود را ببیند. روز ها گذشت و او دچار جنون و دیوانگی نشد.، بلکه با هوش و حواس کامل به تحصیل ادامه داد تا در دو رشته ی فیزیک و ریاضی از دانشگاه کین شازا گواهی نامه گرفت.
او در دوره ی ابتدایی و دبیرستان تعلیمات دینی اجباری بسیاری را گذرانده و از نزدیک و با دقّت اطلاعات خوبی نسبت به عقاید مسیحی به دست آورده بود. سؤالات بسیاری در ذهن او ایجاد شده بود که یا اصلاً جوابی برای آن نمی یافت یا جوابها غیر واضح و بسته بود.
ابرهیم می گوید: خیلی سؤال می کردم و شاید آنچه بیش از هر سؤالی در ذهنم مرور می شد این بود که:« اگر خدای متعال فرزند دارد... پس زن و همسر خدا کیست؟!» و بر اساس نظریه مسیحی که مسیح را پسر خدا می داند، چنین سؤالی برای او طبیعی بود.
نقطه ی تحوّل:
از جمله استادانی که ابراهیم نزد آنان درس خواند، استادی مسلمان اهل سوریه بود، ابراهیم رابطه ی خود را با او عمیق کرد تا بداند نظر اسلام و مسلمانان در باره ی خدا چیست و او را چگونه تصوّر می کنند. استاد سوری شیعه و از پیروان مکتب اهل بیت (ع) بود. و مانند حشویه و مجسّمه و ... قائل به جسمانیت خدا نبود. ابراهیم شروع کرد به پرشش از استاد در باره ی خدای متعال و او اعتقاد مسلمانان به خدا و صفات و افعال او را برایش بیان کرد و مجموعه ای از کتابهای اعتقادی را نیز برای او فراهم کرد. ابراهیم پس از مطالعه ی کتابها شروع کرد به مناقشه و بحث با استاد و او هم به وی پاسخ می داد.
در این زمان ابراهیم در ذهن خود آموخته های جدید را با اعتقادات قبلی خود مقایسه می کرد، تا این که برایش مسلّم شد که اعتقادات او باطل و اسلام حقّ است ، سپس در یکی از مساجد مسلمانان در کین شازا به دین اسلام و مذهب اهل بیت مشرّف گردید.
ابراهیم می گوید: از امور مهمّی که در من به شدّت اثر گذاشت و مرا به قبول اسلام واداشت، مسأله ی توحید بود، بخصوص استدلال عقلی متینی که اهل بیت(ع) بدان خدا را اثبات می کنند.
تشرّف او به در اسلام در اواسط دهه ی هشتاد( هفده هجده سالگی او) بود. در پی آن سختیها و مصیبتهای بسیاری خصوصاً از سوی خانواده  برای او فراهم شد.پدرش او را از خانه بیرون کرد، ولی او ارتباط خود با آنان را به طور کامل قطع نکرد و گه گاه به آنان سر می زد، و در این مورد به دستور دین عمل می کرد.
پس از آن که معلوماتش گسترش یافت و بر مبادی و اصول اسلام ، بخصوص مبادی اهل بیت(ع) اطلاع کامل

یافت، با خانواده اش باب مناظره را گشود و در باره ی اعتقاد خود و اعتقاد آنان با ایشان سخن می گفت. تا اینکه دو تن از برادرانش به دست او اسلام آوردند و نام خود را (حسین و مسلم) تغییر دانند. ابراهیم به این اکتفا نکرد و چهار تن از دوستانش را نیز به دین اسلام هدایت کرد.
ابراهیم هم اکنون سال چهارم حوزه است و همچنان دروس حوزوی خود را ادامه می دهد. و در کنار آن نقش تبلغی خود را نیز ایفا می کند. آنچه تأثیر ابراهیم بر مردم را گسترده تر کرده است، اشراف او بر چهر زبان عربی، فرانسوی، انگلیسی و سواحیلی است.
(منبع: سایت مرکز الابحاث العقائدیة ، مترجم: دکتر حسین صفره)